We zitten alweer een aantal weken in thuis isolatie en helaas zit er voorlopig niets anders op dan onze tijd door te brengen in de achtertuin of op het balkon. Gelukkig doet de Lentezon zijn best en brengt ons een lichtpuntje in deze tijd. De kans dat veel mensen aankomende zomer niet op vakantie kunnen gaan is groot. We moeten er het beste van maken en merken dat iedereen zich instelt op een vakantie in de tuin op balkon. En hoe kan je dit beter doen, dan met de mooiste badmode!

Wij willen je dan ook graag helpen bij het vinden van de perfecte badmode, die het beste bij jou past. We hebben het dan over badpakken, tankini’s en bikini’s, maar ook de bijpassende beachwear mag hierbij zeker niet ontbreken! Ideaal om over je badpak of bikini te dragen, maar ook voor een warme zomeravond of als dagelijkse zomermode. De items die je hieronder ziet, zijn direct leverbaar bij ons in de winkel en online of hebben een korte levertijd van 2-5 werkdagen. Weet jij nog niet zo goed welk badmode item het beste bij jouw lichaam past? Kijk dan eens tussen onze grote online badmode collectie en kijk wat het beste bij jou past.

Beachwear

Beachwear is super makkelijk te combineren en fijn om over je bikini of badpak te dragen. Het is lekker luchtig voor op de warme dagen. Tegenwoordig is beachwear meer dan een item om over je badpak of bikini te dragen. Het is steeds meer een fashion item geworden. Kijk bijvoorbeeld een naar de prachtige plissé rok van Marie Jo  Swim’s Isolde.

Marie Jo Swim Isolde Esmee Celine Aurelie Blanche Badmode Chillyhilversum

Deze veelzijdige rok is lekker luchtig én comfortabel, maar is ook perfect om in je zomerkleding garderobe te hebben. De rok vind je in de kleur 'Pomme d'Amour' rood en 'Wild Rose' roze. Je kunt deze rok perfect matchen bij de badmode van Marie Jo Aurelie, Blanche, Celine en Esmee.

Een kaftan is een echte eyecatcher en een variant op de tuniek. Als je op een zonnige dag in de tuin zit, is dit heerlijk luchtig. De pareo is multifunctioneel, deze doek draag je in een handomdraai als jurk of rok. Shop jouw perfect match! De meeste items die je hieronder vindt zijn direct leverbaar en nu extra snel in huis.

 

Miraclesuit Seafolly Aubade PrimaDonna Badmode Chillyhilversum

Strandjurken en blouses

Een strandjurkje is makkelijk en ziet er ook nog eens heel trendy uit. Werk jij op dit moment vanuit huis en is het warm? Dan is een strandjurkje ideaal om in je pauze van de zon te genieten. Heb je tussendoor toch een videomeeting voor je werk? Eenvoudig en snel tover jij je look om naar een zakelijker beeld. Een armband en ketting om en je hebt direct een andere look. Meeting over? Dan ben je in een handomdraai weer in de relax modus. Je vindt het strandjurkje in vele soorten en maten, van luchtige materialen tot aan materiaalsoorten met minder transparante look. Kort, lang, elegant of lekker casual, we hebben het allemaal. Bekijk onze strandjurkjes online.

Cyell Marie Jo PrimaDonna Opera Badmode Chillyhilversum

Trends badkleding 2020

We zien weer leuke trends in badkleding. Zoals elk jaar is effen gekleurde badkleding weer volop te verkrijgen. Dat is je basis, die heeft iedereen nodig in zijn zomergarderobe. Eenvoudig in kleurgebruik, maar dan toch net even anders. De onderstaande collecties die maken het verschil. Gladde stoffen gecombineerd met structuurdessin en bijzondere details.

PrimaDonna Aubade Cyell Marie Jo Badmode Chillyhilversum

De dieren, jungle en tropische prints blijven ook dit seizoen nog hot in de wereld van badmode. Wat we dit jaar zien is dat de prints meer dan ooit gecombineerd zijn met kleur. Zo wordt de trend, door deze badmode, in een nieuw jasje gestoken.

Lise Charmel Chantelle PrimaDonna Antigel Badmode Chillyhilversum

Streepjes en minimalistische patronen, deze trend kan je goed overlaten aan de merken als Cyell en Chantelle. De prints zie je elk jaar weer terugkomen in een ander jasje. Delhi hot van Cyell is daar een mooi voorbeeld van met haar retrolook, maar ook PrimaDonna Sherry in de kleur Smoking tilt de business-chic look naar een hoger niveau.

Chantelle PrimaDonna Cyell Marie Jo Badmode Chillyhilversum

De bohemian Ibiza look zien we al veel langer in het straat beeld, maar dit jaar zien we het veel terug in de badmode. En voor deze look hoef je echt niet naar Ibiza toe. Nu het er op lijkt dat we aankomend jaar vaker thuis zijn, de perfecte gelegenheid om de trend thuis door te zetten.

PrimaDonna Chantelle Cyell Antigel Badmode Chillyhilversum

Ben jij er al uit waar jij voor gaat? Wat we je hebben laten zien is een kleine greep uit ons assortiment. Uiteraard is er nog veel meer badmode voor jou! De online badmode collectie kun je lekker thuis vanuit je luie stoel bekijken!