Nachtmode & Homewear

Sale
Nachtmode & Homewear

Antigel staat voor vrolijkheid, elegantie en is bovendien super vrouwelijk. Het bekende lingerie- en badmerk verrast ons nu ook met een trendy nachtmode collectie. Fleurige kleuren en hippe printjes worden gecombineerd met super zachte stofjes van hoge kwaliteit. Heerlijk om in te slapen en comfy om in te loungen!

1 Artikel(en)

Per Pagina

1 Artikel(en)

Per Pagina

Antigel nachtmode collectie

Met Antigel nachtmode wordt slapen leuker dan ooit tevoren. De trendy nachthemden, pyjama’s en accessoires zitten als gegoten. Het dragen van deze nachtmode items is een waar feestje! Dankzij de zachte stoffen ontstaat er een hoog draagcomfort. Antigel maakt enkel gebruik van de beste materialen, zodat jij altijd je favoriete items van hoge kwaliteit ontvangt. De Antigel nachtmode collectie straalt vrolijkheid, verleiding en vooral vrouwelijkheid uit. Antigel nachtmode is perfect voor alle dames onder ons die graag in stijl gaan slapen, maar dan wel met het gewenste hoge comfort. De Antigel collectie wordt regelmatig vernieuwd. Dat betekend nieuwe kleuren, printjes en nachtmode die bij het seizoen past. Op deze manier mis je nooit iets en heb je je favoriete nachtmode het hele jaar door. Love it!

 

 

Antigel vrolijke kleuren en printjes

Het bekende lingerie- bad- en nachtmodemerk Antigel staat bekend om haar vrolijke en fleurige kleuren en printjes. Slaap is essentieel voor je lichaam en Antigel weet dat, daarom ontwikkeld het merk enkel de allerfijnste en mooiste nachtmode speciaal voor jou. De vrouwelijkheid spat er vanaf, wat zorgt voor de nodige dosis verleiding en elegantie die dames bezitten. In stijl gaan slapen was nog nooit zo leuk én gemakkelijk! Ga jij voor een sexy slaapjurkje, een warm nachthemd of een relaxte pyjama? Antigel heeft het allemaal.. Super fijne en zachte stofjes zorgen voor een extra comfortabel effect. Je merkt al direct verschil na één nacht. De fijne nachtjurkjes-, hemden en pyjama’s zorgen ervoor dat prachtig én comfy de nachten doorkomt.