Marie Jo Intense

Marie Jo staat bekend om haar tijdloze ontwerpen en oog voor detail. Het merk is geschikt voor kleinere én iets grotere borsten. Marie Jo Intense is hier geen uitzondering in, ook de sport collecties komen in de perfecte fit en mooie designs. Het maakt ons dan ook ontzettend blij om Marie Jo’s sportseries te introduceren. 

Marie Jo Intense
Action Arrow

Hou je van intensief sporten? Onderschat dan nooit het belang van een goede sport bh, ook als je kleinere borsten hebt. Action Arrow combineert sport met fashion. Dit is gedaan met compromissen sluiten: de sport bh’s en slipjes zijn mooi op elkaar afgestemd zodat je zorgeloos kan sporten in stijl. Action creëert puur comfort tijdens het sporten. Zowel in wit als zwart past Action perfect bij alle sportieve outfits.

Verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

  Marie Jo Intense
  Energy Beads

  Deze bh’s geven twee maal meer steun dan een gewone bh.

  Verkrijgbaar in de kleur natuur.

  Marie Jo Intense sport bh

  Waarom Marie Jo Intense?

  Nu kun je ook sporten in je favoriete lingermerk! Marie Jo kenmerkt zichzelf met ‘Feel the difference’. Voel het voor jezelf met Marie Jo Intense. You will love it..Intensief sporten begint bij een goede sport bh. Het is van belang dat je borsten goed bescherm zijn tijdens het sporten. Je lichaam, maar ook je gevoel, profiteert hier van. Met kleinere borsten denk je misschien minder snel ergens last van te hebben, maar elke borst verdient extra ondersteuning. Klein of groot, verzorg je borsten goed tijdens het sporten. Je zult merken dat je zonder zorgen al je favoriete sporten kunt beoefenen. Onderschat de kracht van een goede sport bh vooral niet. Marie Jo Intense helpt je graag bij het uitzoeken van jouw ideale sport bh én slip.

   

  Marie Jo Intense series

  Met keuze uit Action Arrow en Energy Beads, zit er zeker iets voor jou tussen. Ben jij een echte stoere sport chick, of ga jij liever altijd elegant de deur uit? Het kan allemaal!

  Action Arrow is een stoere, maar sexy en modieuze serie. De sport bh's zorgen voor optimale comfort en ondersteuning. Je kunt de gekste bewegingen maken, maar voelt hier niets van. De bijpassende slips, maken het plaatje helemaal compleet en zorgen voor een gave uitstraling. We kennen de bekende irritaties, van het verschuiven van de slip tijdens het sporten. De Action Arrow slips blijven perfect op de juiste plaats en zijn gemaakt van een heerlijke stof.

  Energy Beads zorgt ervoor dat je volop in stijl de deur uitgaat. Deze serie is iets vrouwelijker dan Action Arrow. De sport bh’s en slips zijn super elegant, waardoor je haast niet merkt dat je je sport outfit aan hebt. Ondanks het uiterlijk, voelen de bh’s en slips wel aan als echte sportlingerie. De bh’s hebben een wat dikkere stof, waardoor je borsten goed beschermd zijn tegen de sportieve bewegingen. Super comfortabel! Je kunt onbezorgd genieten van uren sporten.

   

   

  Marie Jo Intense online

  Je vindt onze gehele collectie van Marie Jo Intense altijd op de webshop. Sporten wordt leuker en fijner dan ooit tevoren met de Marie Jo Intense sport bh's en slips. Voel je goed en straal dat uit. Je merkt direct vanaf de eerste keer verschil. Kies jouw ideale setje en workout!

  Alle collecties van Marie Jo