Marie Jo L'Aventure Lingerie

Marie Jo L'Aventure is het zusje van Marie Jo. Marie Jo L'Aventure kenmerkt zich door minimalistische design met hetzelfde comfort die we ook bij Marie Jo zijn gewend. De lingerie van Marie Jo L'Aventure is ontworpen voor de zelfbewuste vrouw, die sterk in het leven staat. Ben jij zo’n vrouw? Dan trekken jou deze pure en originele ontwerpen jou vast en zeker aan.

Marie Jo L'Aventure Lingerie
Tom

Tom is de populairste serie van Marie Jo L’Aventure. Deze stijlvolle lingerie geeft ons tijdloze klasse in alle basic kleuren. Ieder seizoen krijgt Tom een nieuwe kleur, dat geeft de klassieker een speelse en vrouwelijke twist. De trendy schouder bandjes geven de bh’s net dat beetje extra. Kortom, comfortabele lingerie in een prachtig jasje.

Verkrijgbaar in de kleuren checkpearled ivorynatuurcharbonwitcaffé lattescarlet en patine.

Marie Jo L'Aventure Lingerie
Yohji

Ruitjesstof gecombineerd met lint en knoopdetails, dat is yohji van Marie Jo L’Aventure.  Een puur en strak design in een trendy neonroze kleur of in tijdloos wit. Waar ga jij voor?  

Verkrijgbaar in de kleuren wit en tropical.
Direct leverbaar.

Marie Jo L'Aventure Lingerie
Danny

Danny is tijdloos en elegant. Een eenvoudige collectie in een licht beige kleur en goudkleurige krijtstreep. En uiteraard is deze elegantie gecombineerd met ultiem draagcomfort. Leuk detail is het knoopje en split, die de lingerie een eigenwijze twist geeft. 

Verkrijgbaar in de kleur silk.
Direct leverbaar.

Marie Jo L'Aventure Lingerie
John

Verkrijgbaar in de kleur gecko.

Direct leverbaar.

Marie Jo L'Aventure Lingerie
Alexander

Verkrijgbaar in de kleur limone.
Direct leverbaar.

Marie Jo L'Aventure Lingerie
Salvador

Salvador is de absolute blikvanger van dit seizoen en kenmerkt zich door de abstracte lijnenspel in de lingerie. Door de combinatie met doorzichtige tule en het gebruik van gladde materialen wordt er diepte gecreëerd, waardoor de lingerie lijkt te veranderen in architectuur. Daar kan je alleen maar naar blijven kijken.

Verkrijgbaar in de kleur true red.
Direct leverbaar.

Marie Jo L'Aventure Azuma

Marie Jo L'Aventure bh

De Marie Jo L’Aventure lijn van Marie Jo wordt vaak omschreven als de stoere en sportieve variant van Marie Jo. Dit komt vooral door het gebruik van gladde stoffen en strakke (grafische) prints die met het fijnste detail compleet worden. Vaak is een subtiel strikje of knoopje al genoeg om de look af te maken. Door de vele gladde modellen zijn de Marie jo L'Aventure bh’s uitermate geschikt onder elk kledingstuk. Door de mooie prints en slimme afwisselingen van kleur en materiaal, blijft de stijl spannend en dynamisch.

 

 

Marie Jo L’Aventure lingerie online

Voor elke zomer en winter brengt Marie Jo L ‘Aventure een nieuwe collectie uit met nieuwe series en komt de basis serie Tom uit in een nieuwe kleur. Elk seizoen vraagt natuurlijk om lingerie in een bijpassende stijl. De ontwerpers van de L’Aventure lijn houden de nieuwe collecties altijd in balans met de actuele modetrends. Zo past er altijd wel een setje bij je nieuwe garderobe!

Op onze online webshop vind je het hele jaar door de uitgebreide lingerie collectie van Marie Jo L’Aventure in alle beschikbare maten en kleuren.

 

Alle collecties van Marie Jo