On Vacation

Seafolly Badmode
On Vacation

We nemen je mee naar Cuba met On Vacation van Seafolly. Deze prachtige bloemenprint heeft de Cubaanse flair met een vrouwelijke touch. De simpele vormgeving zorgt er voor dat de bloemenprint de aandacht vraagt en krijgt die het verdient.

Verkrijgbaar in de kleuren chilli en indigo.
Direct leverbaar.

3 Artikel(en)

Per Pagina

3 Artikel(en)

Per Pagina

Badmode Seafolly Swim

Eigenlijk zegt deze badmode al genoeg door er naar te kijken en heeft dit geen woorden nodig. De schoonheid spat er van af. Nu rijst ons enkel de vraag, voor welke match ga je? Een mooie traingel bikini top die zorgt voor een verleidelijk decolleté of de bandeau bikinitop waarbij je als fijne bijkomstigheid, ook nog eens een egale kleur krijgt.  En ga voor een hipster bikinislip of een hogere bikini tailleslip. Leuke om te matchen met de bijpassende kaftan, die je uiteraard ook perfect kan combineren met je zwarte of rode effen bikini, tankini of badpak, die je vast als basis in je zomer kast hebt liggen.

Seafolly`s Vakantie vibes

Ga je mee op vakantie? We nemen je mee naar Cuba. Als je alleen al kijkt naar deze badmode dan voel je de hele intentie van deze badpakken en bikini`s. daarom houden wij zo van de badmode van Seafolly, ze weten dit perfect weer te geven en voordat de zomer hier in Nederland is begonnen wordt door hun ontwerpen al volledig meegenomen in de vakantie vibes.