Fantasie wintercollectie 2016

Fantasie is een van onze persoonlijke favorieten. Wij omschrijven Fantasie graag met een perfecte shape, de mooiste printjes en kleuren en een comfortabele fit. De collectie is weer onwijs groot en er zit dan ook zeker iets leuks voor jou tussen!

Fantasie lingerie

Fantasie is super trendy en hip, maar tegelijkertijd ook elegant en romantisch. Dit najaar verschijnt Fantasie weer met 17 vernieuwde en gloednieuwe series. Laat je verrassen door de verleidelijke printjes, mooie borduurwerkjes en natuurlijk heel veel kant! De maten lopen op van cup C t/m cup O. Op deze manier vindt iedere vrouw haar perfecte fit. Wij introduceren graag een aantal van onze favorieten..

Fantasie Lingerie Kimberley BH Chilly Hilversum

Fantasie Lingerie Kimberley

Fantasie nieuwkomers

Fantasie Lingerie Sofia BH Chilly Hilversum

Fantasie Lingerie Sofia


Wij mogen dit jaar weer een aantal geweldige nieuwkomers verwelkomen. Hier worden wij natuurlijk ontzettend enthousiast van.. Wij breken het ijs met Jacqueline Lace, het zusje van Jacqueline. Deze prachtige serie is van alle kanten bedekt met luxe Frans kant, wat je een verleidelijke uitstraling geeft. Ga je liever voor de populaire bloemenprintjes? Dan zijn de gloednieuwe series Darcie en Caroline echt iets voor jou! Nieuwkomers Sofia, Estelle en Isabella, zijn super elegant en dragen een tijdloos karakter met zich mee. Wil je liever een trendy dierenprintje? Bekijk dan de hippe collectie van Natasha. Begint het al te kriebelen? Wacht maar tot je meer leest..

Fantasie Lingerie Estelle BH Chilly Hilversum

Fantasie Lingerie Estelle

Fantasie’s elegante borduurwerk

Fantasie Lingerie Amelie BH Chilly Hilversum

Fantasie Lingerie Amelie


Wij zijn dol op borduurwerk en mocht het nou net zo zijn, dat Fantasie dat ook is. Met veel verschillende stijlen, kleuren en printjes, gaan ze helemaal los tussen de collecties. Neem Jacqueline, Amelie en Grace, bedekt met een schitterend all-over borduurwerk en voor de helft blikdichte cups. Super elegant! Ga je liever voor een geborduurde rand, check dan Alex in de nieuwe kleur Pomegranate en Kimberley met een geweldige bloemenprint op een witte achtergrond. Zijn kleine details meer jouw ding? Dan hoort Rebecca in jouw lingerie lade! Allegra is onze favo transparante lijn. De bh’s hebben een all-over borduurwerk en satijnen bandjes. We are in love..

Fantasie’s verbluffende kant

Fantasie Lingerie Darcie BH Chilly Hilversum

Fantasie Lingerie Darcie


Een ‘must have’ voor elke collectie én jouw lingerie lade is kant. Onze favoriete series met luxe kant op een rijtje.. Darcie heeft een prachtige bloemenprint in de kleur ink, met een brede rand en omlijning van kant. De collectie van Marianna is letterlijk van alle kanten omgeven door kant. In de nieuwe kleur emerald, schitter je optimaal. Zoe steelt de show met twee modellen, met de nieuwe kleuren smokey blue en petal. Kies voor een brede rand van kant, of een subtiele omlijning aan de onderkant.

Met al deze eyecatchers is er zoveel keuze.. Heb jij al een ‘must have’ collectie op het oog? Fantasie onderscheid zichzelf met bijzondere maten, geweldige printjes en subtiele details. Naast de geweldige wintercollectie, vind je ook de fleurige zomercollectie op de website. Welke favoriet neem jij mee naar huis?