Empreinte

Laat je verleiden door de elegantie van dit mooie Frans merk…. Empreinte heeft een unieke pasvorm en is voorzien van verfijnde afwerkingen met Frans kant en broderie. Tot cupmaat H ben je bij Empreinte verzekerd van een ultieme ondersteuning en perfect pasvorm, dat allemaal gecombineerd maakt deze lingerie tot perfectie! 

Allure

Allure

Verkrijgbaar in de kleuren amande en zwart.

De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen.

Romy

Romy

Verkrijgbaar in de kleuren magnolia, naturel en réglisse.

De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen. 

Lilly Rose

Lilly Rose

De lingerie van Empreinte’s Lilly Rose is een en al voorbeeld van Franse invloeden. Dit zie je niet alleen door de mooi afwerkingen en de prachtige bloemenbroderie, maar als je goed kijkt zie je klassieke Franse kenmerken die deze serie benadrukken.

Verkrijgbaar in de kleuren bleu de jouy, wit, chantilly en zwart.
De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen.

Cléo

Cléo

Verkrijgbaar in de kleuren cream en granit.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Cassiopée

Cassiopée

 De lingerie Cassiopee van Empreinte is geheel naadloos. Een waar kunstwerk om naar te kijken, door de verfijnde broderie en kantwerk die hierbij is gebruikt. Prachtige lingerie die ook nog een corrigerend is, wat willen we nog meer?

Verkrijgbaar in de kleur papaye, rose sauvage, silk en zwart.
De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen.

Lauren

Lauren

Verkrijgbaar in de kleuren lueur turquoise en nuit magique.

Levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Louise

Louise

Louise is het voorbeeld van pure en ambachtelijke luxe broderie en guipure. Werkelijk een plaatje om naar te kijken. Louise straalt, door deze luxe en weelderige afwerking, romantiek en vrouwelijk ten top uit. Ben jij al verkocht? 

Verkrijgbaar in de kleur bleu roi, naturel en ombre.
De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen.

Pagina

Missie Empreinte 

Dit seizoen mogen wij Empreinte introduceren bij Chilly Hilversum. En daar zijn we blij mee, want dit prachtige merk heeft een mooie collectie aan lingerie. Empreinte komt uit Frankrijk en bestaat al sinds 1946. Hun missie? Het geven van vertrouwen en zelfvertrouwen aan vrouwen. Empreinte heeft beha’s in hun lingerielijnen voor dames met een grotere cupmaat, die prachtig zijn afgewerkt met voornamelijk veel Frans kant en broderie werk. Empriente is innovatief en hun lingerie bevatten een exceptionele en comfortabele pasvorm. Door de verfijnde afwerking geeft de lingerie een verfijnde vrouwelijke look. De beha’s van Empreinte bevatten een beugel die naar binnen keert, dit zorgt voor een smalle pasvorm. De borsten wordt op een verfijnde manier naar voren gesitueerd.