Corrigerend jurkje

Een corrigerend jurkje is de perfecte manier om een fantastisch gestroomlijnd silhouet te creëren. Voel je fantastisch in je eigen lijf en wees het stralende middelpunt. Onze collectie corrigerende jurkje bevat voor iedere vrouw het perfecte jurkje!

8 producten

Wacoal reshape beauty secret wegra631 skin
Wacoal Lingerie
Nu € 77,00
Triumph shapewear perfect sensation bodydress 10147172 black
Triumph
€ 69,95
Nu € 48,97
Freya Deco Shape Corrigerend strapless jurkje AA1461 ivory
Freya Lingerie
€ 87,40
Nu € 43,70
Spanx Shape my day Corrigerend jurkje zonder cups SPX SS0215 natural
Spanx Shapewear
€ 87,00
Nu € 43,50
Wolford Velvet Lace Velvet forming dress 57125 black
Wolford Ready-to-Wear
€ 175,00
Nu € 87,50
Wolford satin satin lace forming dress 59537 black
Wolford Ready-to-Wear
€ 199,00
Nu € 99,50
Wacoal Reshape Beyond Naked corrigerende jurk WE121009
Wacoal Lingerie
Nu € 80,00
Conturelle Lingerie Soft Touch corrigerend jurkje 81922 zand
Conturelle Lingerie
Nu € 79,95

8 producten

per pagina

Waarom corrigerend jurkje?

Soms heb je even een zelfvertrouwen boost nodig om weer te stralen en wil je misschien net even wat meer corrigerend effect dan alleen een corrigerende slip of een corrigerende legging, een corrigerend jurkje is hier de perfecte manier voor. Corrigerende jurkjes zorgen ervoor dat je een droomfiguur krijgt dat er super gestroomlijnd uitziet. Maar dat is niet het enige voordeel dat corrigerende jurkjes hebben. De jurkjes zitten heel comfortabel, sluiten heel mooi aan op de huid en zijn hierdoor niet te zien onder je kleding. Een win-win dus.

 

Collectie corrigerende jurkjes online

Onze ruime collectie van corrigerende jurkjes biedt mogelijkheden voor iedere vrouw. Vanwege dit ruime assortiment dat wij bieden is er voor iedere vrouw wel het perfecte corrigerende jurkje te vinden. De jurkjes variëren van licht corrigerend tot sterk corrigerend, dit zorgt ervoor dat er voor iedere gelegenheid wel het perfecte jurkje is. Daarnaast bieden wij ook jurkjes met bijvoorbeeld cups erin aan of juist jurkjes zonder cups erin. Ook bieden we verschillende kleuren aan zoals bijvoorbeeld huidskleur en zwart maar we hebben ook jurkjes met een vrolijk bloemenprintje; perfect voor onder een vrolijk zomerjurkje. De huiskleurige jurkjes zijn onder andere zeer geschikt om onder je kleding te dragen tijdens bijvoorbeeld een huwelijk, de zwarte jurkjes zijn daar in tegen juist geschikt om bijvoorbeeld tijdens een gala diner. Kortom voor iedere gelegenheid is er wel een perfect corrigerend jurkje! Onze dames in de winkel en op de klantenservice helpen u graag van passend advies dus schroom niet om contact met ons op te nemen. Het is namelijk belangrijk dat het corrigerende jurkje goed bij je past. Ontdek onze collectie corrigerende jurkjes en vindt jouw perfecte jurkje!