Het is Chilly's Valentijns week! Ontvang €5,- korting bij besteding vanaf €50,-. Gebruik hiervoor de code: 5VALENTIJN23. Geldig van 07-02 t/m 14-02.

Amoena Prothese

Amoena heeft een uitgebreide prothese collectie met verschillende maten, vormen en gewichten. Zo kun jij de prothese vinden die perfect aansluit op jouw lichaam. Prothesen van Amoena zijn ontwikkeld om jou een zo hoog mogelijk draagcomfort en een fijn, natuurlijk gevoel te geven.
Adapt Air

Adapt Air

Prothese met individueel aanpasbare achterzijde.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Balance

Balance

Amoena Balance deelprothesen bieden een oplossing voor vrouwen die asymmetrie ondervinden na een borstsparende operatie, reconstructie, na enkele biopsies of een natuurlijke asymmetrie. De collectie bestaat uit veel vormen, modellen en diktes. Zo is er altijd een Balance prothese die voldoet aan uw behoefte. 

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen. 

Contact

Contact

Amoena Contact biedt meer vrijheid in kledingkeuze, bijvoorbeeld bij het dragen van een dieper uitgesneden jurkje. Het hecht direct op de huid, blijft op haar plaats en volgt alle bewegingen van het lichaam. De Contact protheses verminderen de druk op de schouders. Dit is uitermate belangrijk voor vrouwen met lymfoedeem of een grotere buste. Ook zijn ze makkelijk te dragen en te reinigen, dagelijkse reiniging is sterk aanbevolen voor een optimale adhesie.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Energy

Energy

De Amoena Energy protheses zijn ideaal voor vrouwen die transpireren door regelmatig sporten of als gevolg van medische behandeling of opvliegers. Geïntegreerd Comfort+ materiaal in de silicone vermindert het transpireren en zorgt voor een constante aangename temperatuur achter de prothese.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Essential

Essential

Gebalanceerde pasvorm, ontworpen om aan de essentiele dagelijkse behoefte te voldoen.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Natura

Natura

Sommige stijlen bevatten een zachte, transparante silicone gel aan de achterzijde die fijn aanvoelt op het llichaam en uiterst zacht aanvoelt op het littekenweefsel.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Aanvullende Borstprothese

Aanvullende Borstprothese

De Aqua Wave zwemprothese is een transparante silicone prothese die geschikt is voor allerlei wateractiviteiten. De Symmetrische golvende vormen aan de achterzijde van de prothese zorgen ervoor dat lucht en water er doorheen kunnen stromen, hierdoor wordt de zuigkracht verminderd. 

De Leisure Form is een lichte schuimprothese met een ultra zacht afneembaar wasbaar hoesje. Deze prothese is ideaal om te dragen tijdens het slapen of onder je homewear. 

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Pagina

Amoena prothese

Amoena heeft 6 verschillende soorten prothesen lijnen: Adapt Air, Balance, Contact, Energy, Essential en Natura.

Amoena Adapt Air Prothesen bevat prothesen waarvan het volume aan de achterzijde aangepast kan worden. Ze zijn gemaakt van licht siliconen en zijn daardoor erg flexibel. Een Adapt Air prothese is geschikt wanneer er zwellingen of ongelijk littekenweefsel aanwezig is.

Amoena Balance Prothesen omvat verschillende deelprothesen en shapers. Deze zijn geschikt voor vrouwen die asymmetrie ervaren na een borstsparende operatie, of vrouwen die natuurlijke asymmetrie ondervinden.

Amoena Contact prothesen hebben een zelfklevende achterkant en hechten perfect op de huid. Het gewicht van deze prothese wordt gedragen door de borstwand, waardoor druk op schouders wordt verlicht.

Amoena Energy prothesen is ontworpen voor vrouwen die transpireren door opvliegers of sporten. 3D parels aan de achterzijde zorgen voor optimale ventilatie, waardoor transpiratie achter de prothese wordt verminderd.

Amoena Essential Prothesen is een basis lijn met prothesen die aan dagelijkse behoefte voldoen en zorgen voor mooie symmetrie.

Natura prothesen zijn zacht en licht door siliconen gel aan de achterzijde. Ze zijn daardoor ideaal voor vrouwen die last hebben van gevoelig littekenweefsel.

Welke prothese het meest geschikt is, hangt af van jouw behoeften. Chilly geeft je graag persoonlijk advies in de winkel in Hilversum. Kom langs en laat je in alle rust de verschillende mogelijkheden voor een Amoena prothese uitleggen.

Amoena zwemprothese

Aqua Wave is een transparante siliconen prothese. Door de symmetrische golven aan de achterzijde kunnen water en lucht gemakkelijk doorstromen en wordt zuigkracht verminderd. Hierdoor is deze Amoena prothese ideaal voor verschillende wateractiviteiten. Neem ook eens een kijkje bij de Amoena badmode collectie. Deze badmode gecombineerd met de zwemprothese geven jou fijne ondersteuning en comfort tijdens wateractiviteit.