Het is Chilly's Valentijns week! Ontvang €5,- korting bij besteding vanaf €50,-. Gebruik hiervoor de code: 5VALENTIJN23. Geldig van 07-02 t/m 14-02.

Corrigerende slip

Van al het corrigerend ondergoed is de corrigerende slip het meest populaire product en dat is niet zonder reden. Creëer een geweldig figuur en laat je curves prachtig uitkomen in 1 van onze corrigerende slips!

Producten 1-30 van 48

Van laag naar hoog sorteren
 1. PrimaDonna Lingerie - Perle Corrigerende string
  Nu € 22,95 Normale prijs € 45,90
 2. Spanx Shapewear - Undie-tectable Corrigerende slip
  Nu € 18,00 Normale prijs € 36,00
 3. Miraclesuit Shapewear - Edgies Hipster met kant microfiber
  Nu € 8,98 Normale prijs € 17,95
 4. Aubade Lingerie - Beauty Sculpt Tailleslip corrigerend
  Nu € 24,50 Normale prijs € 49,00
Pagina
per pagina

Waarom corrigerende slip?

De corrigerende slip is het meest populaire shapewear product. Dit komt doordat onze corrigerende slips zeer comfortabel zitten, van de beste kwaliteit zijn gemaakt en zeer effectief zijn. Het geeft je de mogelijkheid om je prachtige curves te showen zonder je onzeker te voelen over de plekken waar je, voor jou gevoel, net iets teveel hebt zitten. Af en toe heb je behoefte aan net wat minder steun dan bij bijvoorbeeld een corrigerend jurkje of een corrigerende body; dan biedt de corrigerende slip de perfecte oplossing. Doordat je de slips nauwelijks voelt als je ze draagt hebt je een ultiem gevoel van comfort.

 

Collectie corrigerende slips online

Wij bieden een zeer ruime collectie corrigerende slips aan, dit geeft iedereen de kans om zijn of haar perfecte corrigerende slip te vinden. ChillyHilversum heeft onder andere ‘gewone’ tailleslips die een licht corrigerende werking hebben, bijvoorbeeld uit de serie Deauville van PrimaDonna. Maar wij bieden ook slips aan die hoger vallen en sterker corrigerend zijn. Uiteraard bieden wij ook hoge broekjes aan met pijpjes, iets wat veel vrouwen graag dragen onder nette broeken. Wij bieden ook veel verschillende kleuren corrigerende slips aan. Dit heeft als gevolg dat de slips bij zowel elke gelegenheid gedragen kan worden en dat de kleur van de bovenkleding absoluut geen rol speelt in het wel of niet kunnen dragen van de corrigerende slip. Weet u niet goed welke maat u moet aanschaffen of bent u overweldigd door het grote aanbod? Niet getreurd; onze dames uit de winkel en van de klantenservice staan klaar om u altijd te voorzien van een passend advies. Schroomt u dus zeker niet om contact met ons op te nemen. Zodra je de corrigerende slip hebt aangetrokken zal je zelfverzekerd zijn, je fantastisch knap voelen en het stralende middelpunt zijn.