Sloggi nu 3+1 gratis. Korting wordt automatisch verrekend. M.u.v. Multipacks. Geldig t/m 17-12.

Miraclesuit Shapewear

Geef je zelfvertrouwen een boost met shapewear. Je lichaam ziet er strakker en slanker uit en bepaalde plekken worden extra geaccentueerd. Wat wil jij graag corrigeren? Je bepaald het helemaal zelf. Ga bijvoorbeeld voor een tailleslip, een taillebroek met pijpjes, een body of een torsette hemd. Er is zoveel keuze!

1 product

Miraclesuit Shapewear Edgies Hipster met kant microfiber 98988 zwart
Miraclesuit Shapewear
€ 17,95
Nu € 8,98

1 product

per pagina

Waarom shapewear?

Shapewear corrigeert je figuur, op de plekken waar jij dat wenst. Je krijgt een betoverend figuur en voelt je super zelfverzekerd. Er staat je niets in de weg. Je kunt kiezen voor sexy en betoverend shapewear, of minder opvallend huidkleurig shapewear. Kies waar jij je goed in voelt. Er zit voor ieder wat moois bij. Shapewear biedt de optie om eindelijk een lang verlangd droomfiguur te krijgen. De verschillende shapewear sets zijn gemaakt van een zachte en elastische stof. Het zit wat strakker om je lijf dan je gewend bent, maar zit zo lekker dat je amper merkt dat je iets extra’s aan hebt. Shapewear zit onder je kleding, je ziet dus niets zitten.

 

 

Miraclesuit shapewear

De shapewear van miraclesuit geeft je een mooi glad en slank voorkomen. Voel je mooi, zelfverzekerd en comfortabel in je eigen lijf. Je bent prachtig en dat mag iedereen weten. Kies voor een mooie body, slip, top of broek. Je zult niet teleurgesteld zijn. We promise.. Je kunt shapewear onder al je kledingstukken dragen. Het voelt haast als een tweede huid, waardoor je amper door hebt dat je iets extra’s draagt. Steel de show met je prachtige lijf, all eyes will point on you..

 

Miraclesuit shapewear online