Sloggi nu 3+1 gratis. Korting wordt automatisch verrekend. M.u.v. Multipacks. Geldig t/m 17-12.

Corrigerende top

Corrigerende topjes zorgen voor extra ondersteuning van het bovenlijf en zorgen, als gewenst, ook voor extra ondersteuning voor de borsten. Straal zelfverzekerdheid uit en voel je fantastisch in 1 van onze corrigerende tops.

4 producten

Corrigerende top
Ten Cate
Nu € 49,99
Triumph Shapewear Trendy Sensation corrigerend hemdje 10106307 black
Triumph
Nu € 42,00
Triumph Shapewear Trendy Sensation corrigerend hemdje 10106306 black
Triumph
Nu € 42,00
Conturelle Lingerie Soft Touch corrigerende top zonder cups 818223 zand
Conturelle Lingerie
Nu € 64,95

4 producten

per pagina

Waarom corrigerende top?

Corrigerende tops zijn perfect voor vrouwen die ondersteuning willen bij het boven lichaam maar die niet een zeer sterk effect willen zoals bij een corrigerende body of corrigerend jurkje. Onze corrigerende tops zitten zeer comfortabel, voelen zacht aan en zijn uiteraard van de beste kwaliteit gemaakt en dat voel je! Voel je niet langer onzeker over je bovenlichaam maar straal en laat de hele wereld zien hoe prachtig je bent. Het is uiteraard mogelijk om de corrigerende top te combineren met bijvoorbeeld een corrigerende slip of een corrigerende panty.

 

Collectie corrigerende tops

Onze collectie corrigerende tops biedt voor ieder wat wils. Wij hebben bijvoorbeeld een beugelbh met maagband die ervoor zorgt dat je net wat extra steun krijgt dan van een gewone beugelbh. Maar ChillyHilversum heeft ook meerdere corrigerende tops zonder cups die alle een verschillende mate van steun geven. Daarnaast heb je bijvoorbeeld de keuze uit een corrigerende top met dikke of juist dunne bandjes, kortom; genoeg keuze! Uiteraard is er ook genoeg keuze qua kleuren, naast de standaard huidkleurige tops bieden wij ook witte tops en zwarte tops aan. Hierdoor kunnen de corrigerende tops voor elke gelegenheid ingezet worden omdat ze onder iedere kleur jurk, blouse of tuniek gedragen kunnen worden. Wil je graag een corrigerende top aanschaffen maar weet je niet welk model of welke kleur? Neem dan contact op met onze dames uit de winkel of van de klantenservice. Zij staan altijd klaar om je van passend advies te voorzien en samen met jou je perfecte corrigerende top te zoeken. Voel je niet langer onzeker maar vind je perfecte balans tussen je natuurlijke schoonheid en een beetje hulp van een corrigerende top. Voel je buitengewoon mooi en durf jezelf te laten zien!