Corrigerende body

Laat je curves de show stelen. Met onze corrigerende body’s zet je jouw curves in het middelpunt, voel je zelfverzekerd en prachtig. Onze body’s zijn er om jou nog beter over jezelf te laten voelen en je een boost aan zelfvertrouwen te geven.

8 producten

PrimaDonna Deauville body 0461810 ristretto
PrimaDonna Lingerie
Nu € 163,00
Body met beugel C t/m F
PrimaDonna Lingerie
€ 173,00
Nu € 138,40
Voorgevormde body
Aubade Lingerie
Nu € 120,00
Triumph Classics the doreen family doreen + cotton 01 body 10005178 skin
Triumph
Nu € 100,00
Chantelle Lingerie Basic Shaping Steungevende body-panty onder de buste 3506 nude
Chantelle Lingerie
Nu € 100,00
Wacoal Reshape Beyond Naked corrigerende body WE121010
Wacoal Shapewear
Nu € 80,00
Chantelle Basic Shaping steungevende body onder de buste 3508 nude
Chantelle Lingerie
Nu € 88,00
Prima Donna Lingerie Satin Body 0461330
PrimaDonna Lingerie
Nu € 133,00

8 producten

per pagina

Waarom corrigerende body?

Deze zijn er om ervoor te zorgen dat je zelfverzekerd, mooi en sexy voelt terwijl de body comfortabel aanvoelt en lekker zit. Soms heb je behoefte aan net wat meer steun dan alleen een corrigerende slip, broekje voor onder je jurkje of corrigerend onderjurkje. Dan biedt een body de perfecte uitkomst. Deze geven de door jouw gewenste steun, laten je rondingen prachtig uitkomen,laten je stralen en sluiten mooi aan op de huid, zijn niet te zien onder kleding en zijn zeer effectief. Oftewel; de perfecte combinatie van comfort en efficiëntie.

 

Grote collectie corrigerende body’s online

ChillyHilversum heeft een zeer ruim en divers aanbod zodat er voor iedereen een perfecte body is. Ons assortiment bevat heel licht corrigerende body’s tot sterk corrigerende body’s. Daarnaast biedt ChillyHilversum ook verschillende soorten corrigerende body’s. Naast de gewone ‘standaard’ corrigerende body, hebben we ook corrigerende body’s die extra steun geven onder de buste maar ons assortiment bevat ook corrigerende stringbody’s, kortom; voor ieder wat wils! We hebben ook een brede range van verschillende kleuren. Uiteraard hebben we huidkleurige body’s maar ook zwart, donkerblauw en wit. Qua merken is er ook genoeg keuze, we bieden onder andere corrigerende body’s van PrimaDonna, Chantelle, PrimaDonna Twist, Simone Perele, Wolford en Spanx aan. Onze klantenservice en dames in de winkel staan klaar om je te voorzien van passend advies zodat je jouw perfecte body kan aanschaffen. We begrijpen dat er soms speciale gelegenheden zijn waarbij je een zelfvertrouwen boost kan gebruiken en je wilt stralen. Kies bijvoorbeeld een sterk corrigerende string body in huidskleur voor onder dat ene leuke zomerjurkje of juist een licht corrigerende body in een zwarte kleur voor onder die prachtige gala jurk. Maar de body’s kunnen uiteraard ook dagelijks gedragen. Sommige corrigerende body’s kunnen dan ook gedragen worden over het gewone ondergoed.