Sloggi nu 3+1 gratis. Korting wordt automatisch verrekend. M.u.v. Multipacks. Geldig t/m 17-12.

Over ons

Chilly's winkel op de Gijsbrecht van Amstelstraat in Hilversum

Een klein stukje geschiedenis van ChillyHilversum. Chilly opende in 1991 haar deuren op de Gijsbrecht van Amstelstraat. Wij zijn begonnen in een klein pandje, waar wij damesmode verkochten.  Na vijf jaar groeiden wij uit het pand en verhuisden wij een aantal deuren verder waar wij meer ruimte kregen en ons assortiment konden uitbreiden met lingerie. Maar ook dat werd te klein en inmiddels zijn wij uitgebreid met drie panden naast elkaar. Waar wij ons zijn gaan richten op lingerie, badmode en nachtmode.  Bijna 30 jaar zijn we nu verder en is Chilly een begrip in Hilversum, het Gooi en ver daar buiten.

Naast de winkel zijn wij in 2011 gestart met onze webshop. Iets wat in die tijd uniek was in deze branche en waarmee wij ons konden onderscheiden. De webshop van ChillyHilversum bevat een zeer ruim assortiment aan prachtige merken zoals o.a Marie Jo, Prima Donna, Aubade, Lise Charmel, Anita, Felina, Mey, Chantelle, Passionata, Sunflair en Opera. Wil je graag alle merken zien die wij in ons assortiment hebben? Kijk hier. Wekelijks wordt het assortiment op onze webshop  aangevuld met nieuwe series lingerie, badmode en nachtmode. Bekijk deze hier.

Nieuwsgierig geworden? Het hele Chilly Team nodigt u van harte uit om eens een kijkje te nemen op onze webshop of lekker te shoppen in de winkel.  En heeft u vragen of advies nodig? Dan staat ons team voor u klaar om u hierbij te helpen. En kunt u rekenen op onze service en klantvriendelijkheid. 

Chilly is officieel Lingerie Styling specialiste erkend door Van de Velde