T-shirt bh

Een t-shirt bh is zo ontworpen dat deze niet zichtbaar is onder een wit t-shirt (vandaar de naam). Uiteraard is deze bh dus ook niet zichtbaar onder andere strakke kleding. Deze bh heeft dus gladde naadloze cups en word vaak gemaakt in neutrale kleuren.

Producten 1-30 van 47

Van laag naar hoog sorteren
 1. Chantelle Lingerie - Alto T-shirt bh
  Nu € 54,60 Normale prijs € 78,00
 2. Chantelle Lingerie - Midnight Flowers T-shirt bh
  Nu € 54,60 Normale prijs € 78,00
 3. Chantelle Lingerie - Fleurs Signature T-shirt bh
  Nu € 59,50 Normale prijs € 85,00
 4. Chantelle Lingerie - Alto T-shirt bh
  Nu € 39,00 Normale prijs € 78,00
 5. Femilet - Simply Soft Voorgevormde t-shirt bh
  Nu € 27,50 Normale prijs € 55,00
 6. Chantelle Lingerie - Modern Invisible T-shirt bh
  Nu € 20,99 Normale prijs € 59,95
 7. Chantelle Lingerie - Modern Invisible T-shirt bh
  Nu € 29,98 Normale prijs € 59,95
Pagina
per pagina

Gladde Cups

Een t-shirt bh is zo ontworpen dat deze zo onzichtbaar mogelijk is onder kleding en dan voornamelijk onder t-shirts. Een t-shirt bh heeft geen naden over de cup en dus ook geen bedrukking van bijvoorbeeld kant. Door deze gladde cup zal je bh dus niet zichtbaar zijn onder een t-shirt. Maar uiteraard is deze bh niet alleen te dragen onder een t-shirt. Bij ieder kledingstuk waarbij je graag wilt dat de bh die je er onder draagt niet zichtbaar is, is de t-shirt bh jouw beste vriend. T-shirt bh’s zijn zowel met als zonder beugel te krijgen, ook heb je t-shirt bh’s met een dieper decolleté of juist een volledige cup. Het is dus maar net waar jouw voorkeur ligt. Binnen de ‘soort’ t-shirt bh’s kun je alle kanten op. Ook qua kleuren is er genoeg keuze, echter zijn de meeste t-shirt bh’s gemaakt in neutrale kleuren. Deze neutrale kleuren dragen bij aan het onzichtbaar zijn van deze bh onder strakke kleding of t-shirts. Vanwege deze reden zijn ook de bandjes van de meeste t-shirt bh’s niet bedrukt met veel versiering of kant. Hierdoor blijven ook de bandjes wat neutraler en trekken ook deze dus niet veel aandacht.

Onzichtbare BH

De t-shirt bh is dus de perfecte bh als je graag wilt dat je bh niet zichtbaar is onder strakke kleding of onder een wit t-shirt. Maar natuurlijk kun je de t-shirt bh ook op andere momenten gewoon dragen. Deze bh is een echte multitasker en dus een belangrijke basic in jouw kast!