Sport bh

De dames onder ons die al langer sporten, zijn zich bewust van het belang van een goede sport bh. Een goede sport bh biedt je huid en weefsel niet alleen de juiste ondersteuning maar geeft je ook het juiste comfort tijdens het sporten. 

Producten 1-30 van 53

Van laag naar hoog sorteren
 1. Anita Active - Performance Performance sport bh
  Nu € 24,98 Normale prijs € 49,95
 2. Anita Active - Maximum Support Momentum sport bh
  Nu € 34,98 Normale prijs € 69,95
 3. Anita Active - Maximum Support DynamiX Star sport bh
  Nu € 34,98 Normale prijs € 69,95
 4. Anita Active - Firm support Sport bh
  Nu € 24,98 Normale prijs € 49,95
 5. Marie Jo Lingerie - Energy beads Spacer bh B en C
  Nu € 38,48 Normale prijs € 76,95
 6. Amoena - Performance Prothese sportbh
  Nu € 34,97 Normale prijs € 49,95
 7. Amoena - Performance Prothese sportbh
  Nu € 34,97 Normale prijs € 49,95
Pagina
per pagina

Sport bh

Comfort tijdens het sporten is wat je nodig hebt zodat je jezelf kunt uitdagen om net dat extra rondje te rennen of net 5 kilo zwaardere gewichten te pakken. Je sportbeha moet je ondersteunen tijdens het sporten en je de kans bieden om alles uit jezelf te halen tijdens het sporten. Door de juiste sport bh te dragen, kun je je volledig focussen op dat waar de focus ook moet liggen: sporten. Begin je net met sporten of ben je al even aan het sporten, maar merk je dat je borsten wel wat meer ondersteuning kunnen gebruiken, dan hier wat tips voor het kiezen van de juiste sport bh: Je kunt je voorstellen dat je borsten het bij aerobics zwaarder te verduren hebben dan bij yoga. Daarom bestaan er ook sportbh's in verschillende levels. Laat je daarom door onze stylistes in de winkel en op onze klantenservice adviseren over de sportbh die het beste bij jou en je sport past. Heb je bijvoorbeeld wat minder bewegingsvrijheid in je armen en schouders bij het aantrekken van je sport bh, kies dan voor een sportbh met voorsluiting van het merk Anita. En hou je van een stevig voelende sport bh, omdat je tijdens het sporten veel springt, kies dan voor een sportbh van Freya of Shock Absorber.

 

Sport bh hardlopen

Nederland is een echt hardloop land en hardlopen is de sport waarbij je borsten het zwaar te verduren hebben. Hardlopen en een sportbh kunnen eigenlijk niet zonder elkaar. Je zult een wereld van verschil merken en er zelfs beter door presteren als je hardloopt met een stevige sportbh. Zo bieden de Maximum Support sportbh's van Anita ook vrouwen met een grotere cup maat of zwak bindweefsel de maximale ondersteuning tijdens het hardlopen. De materialen van de sportbh's van Freya, Anita, Shock Absorber en PrimaDonna Sport zijn getest op het bieden van een aangenaam gevoel en een afkoelend en vocht doorlatend effect voor het hoogste comfort. En dat alles terwijl ze ook nog een fantastsiche ondersteuning voor je borsten bieden. Ben je van plan om een sport bh te kopen? Voor goed advies en een grote collectie sport bh's ben je bij ChillyHilversum in de juiste winkel en webshop!