Sloggi nu 3+1 gratis. Korting wordt automatisch verrekend. M.u.v. Multipacks. Geldig t/m 17-12.

Betalingsmogelijkheden

iDEAL

iDEAL is online betalen via uw eigen telebankiersysteem thuis. Deelnemende banken aan het iDEAL-telebankiersysteem zijn ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank en SNS. Met iDEAL rekent u af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

 

Bancontact/MisterCash

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact veilig en eenvoudig online betalingen verrichten.

Maestro

Maestro is de SEPA debitcard van MasterCard. Het is een vooraf oplaadbaare betaalkaart waarmee consumenten binnen Europa (online) aankopen kunnen doen. Net als voor iDEAL geldt dat Maestro betalingen gegarandeerde betalingen zijn die niet door de consument kunnen worden teruggedraaid. Het is een veilige en praktische betaalmethode.

Net als bij MasterCard, zorgt het veiligheidsprotocol MasterCard SecureCode ook hier voor extra veiligheid. Dit leidt tot een betere customer experience. Bovendien kun je door Maestro aan te bieden makkelijker internationale klanten bereiken.

 

Paypal

PayPal is een wereldwijd gebruikte betaalmethode dat gekoppeld is aan uw e-mailadres(sen). Door middel van het opgeven van uw    e-mailadres en de bijbehorende beveiligingscode kunt u geld van uw PayPal rekening overmaken of geld op uw PayPal rekening storten. Heeft u een PayPal account dan kunt u met behulp van de betaalmethode PayPal bij ons uw betaling verrichten. Om met PayPal te kunnen betalen heeft u een PayPal rekening/account nodig, u kunt uw PayPal rekening openen op: www.paypal.nl. Een PayPal rekening openen is gratis, veilig en betrouwbaar. PayPal rekeningen zijn beschikbaar voor bedrijven, consumenten, stichtingen,etc. Heeft u geen internetbankieren maar wel een PayPal rekening, dan is onze betaalmethode PayPal voor u wellicht de perfecte betaalmethode om veilig, betrouwbaar en gemakkelijk uw bestelling, product of dienst te voldoen. PayPal is internationaal en kent geen grenzen en is uitstekend geschikt voor internationale betalingen.

 

Betaal na ontvangst

Met de digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via Chilly Hilversum

 

Multifactor voert voor Chilly Hilversum het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaalverzoek van MultiFactor via e-mail ontvangt om de gekochte producten te betalen. De transactiekosten hiervoor bedragen €0,95. U kunt bij Chilly Hilversum na ontvangst betalen voor een maximaal bedrag van € 250,- als u voor de eerste keer betaalt via Multifactor, nadat u de eerste bestelling heeft voldaan kunt u daarna een bestelling plaatsen met een maximaal bestelbedrag van 300,-

Ter goedkeuring van uw verzoek achteraf te betalen voert MultiFactor een gegevenscontrole uit. MultiFactor hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot achteraf betalen niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

 

CreditCard

Wij accepteren Mastercard, Visa en American Express creditcards.

 

Fashioncheque

Wij accepteren de Fashioncheque. Vanwege gewijzigde wetgeving kunt u met deze cadeaukaart max €50,- per transactie besteden. Een eventueel restant blijft op de cadeaukaart staan.

 

VVV-Giftcard

Wij accepteren de VVV-Giftcard.

 

American Express

American Express is een veel gebruikte creditcard in de VS.

 

Giropay

Giropay is de meest geaccepteerde online betaalmethode van Duitsland en is beschikbaar voor iedereen met online bankieren. U kunt betalen in uw eigen bankomgeving, waar de betalingen direct verwerkt wordt.

 

Sofort Banking

SOFORT Banking is één van de grootste betaalmethoden in Europa. U betaalt eenvoudig in uw eigen vertrouwde bankomgeving

 

Befius

Belfius biedt haar klanten een eigen betaalmogelijkheid. U betaalt eenvoudig in uw eigen vertrouwde bankomgeving

 

KBC/CBC

KBC/CBC is één van de belangrijkste online betaalmethodes voor de Belgische markt