Pareo

Pareo's, of omslagdoeken, zijn prachtige veelzijdige stukken stof die je op verschillende manieren kunt dragen en stylen. Van strandkleding tot een elegante avondlook, de pareo kan op vele manieren worden gedragen om jouw outfit helemaal af te maken.

14 producten

Pareo
Antigel Badmode
Nu € 59,00
Pareo
Barts Badmode
Nu € 39,99
Pareo
Barts Badmode
Nu € 59,99
Pareo
Barts Badmode
Nu € 49,99
Empreinte Badmode Cosmic Pareo PA
Empreinte Badmode
Nu € 126,00
Pareo
Hot Lava
Nu € 40,00
Pareo
Hot Lava
Nu € 40,00
Pareo
PrimaDonna Swim
Nu € 71,90
Pareo
Chantelle Badmode
Nu € 68,00
Pareo
Miraclesuit Badpakken
Nu € 99,00
Lange pareo
Miraclesuit Badpakken
Nu € 109,00
Sunflair Badmode pareo 23404 zwart
Sunflair Badmode
+2
Nu € 22,95
Passionata Badmode Adila voorgevormde triangel bikini top P48E10
Passionata Badmode
€ 46,95
Nu € 23,48
Passionata Badmode Adila push-up bikini top P48E20
Passionata Badmode
€ 46,95
Nu € 23,48

14 producten

per pagina

Omslagdoek

Allereerst is het belangrijk om te weten wat een pareo precies is. Een pareo is een stuk stof, vergelijkbaar met een sjaal, dat vaak wordt gedragen als een rok of jurk. Tegenwoordig is de pareo vooral bekend als een vrouwelijk strandaccessoire dat gebruikt wordt om over een badpak of bikini te dragen.

Pareo's zijn verkrijgbaar in vele kleuren, patronen en materialen, van lichtgewicht katoen tot zijdeachtige stoffen. De stof is vaak bedrukt met bloemen- of geometrische prints die een tropische sfeer uitstralen en perfect passen bij een dag op het strand of aan het zwembad. Pareo's zijn ook verkrijgbaar in effen kleuren die gemakkelijk te combineren zijn met jouw badkleding en andere accessoires.

Er zijn talloze manieren om een pareo te dragen. Hier zijn een aantal suggesties:

• Als een rok: Vouw de pareo in de helft en wikkel deze om je middel. Bind de uiteinden vast aan de zijkant van je heupen. Dit is een geweldige manier om jouw badpak te bedekken terwijl je nog steeds de wind door je benen voelt.

•Als een jurk: Neem de pareo vast bij de bovenste hoeken en wikkel deze om je lichaam. Trek de stof strak over je borst en bind de hoeken vast achter je nek. Dit is een perfecte manier om snel een jurkje te maken en jouw zwemkleding te bedekken.

•Als een sjaal: Drapeer de pareo over je schouders als een sjaal. Dit is een geweldige manier om jouw outfit wat extra kleur te geven en tegelijkertijd een beetje extra warmte te bieden.

•Als een hoofdband: Wikkel de pareo om je hoofd als een hoofdband. Dit is een leuke manier om jouw haar uit je gezicht te houden op winderige dagen op het strand.

Pareo's zijn niet alleen geschikt voor op het strand, maar kunnen ook worden gedragen als een elegante avondlook. Combineer een zijden pareo met een blouse/kaftan en hakken voor een chique en glamoureuze uitstraling. Of draag een gekleurde pareo over een zwarte broek en top voor een feestelijke look.

Het gebruik van pareo's als fashion item wordt steeds populairder, en terecht! Pareo's zijn zo veelzijdig en kunnen op zoveel manieren worden gedragen dat ze perfect zijn voor elke gelegenheid. Of je nu naar het strand gaat of naar een feestje.

Tip: Bekijk hier de pareo's van o.a. Lise Charmel, Miraclesuit, Primadonna Swim