Sloggi nu 3+1 gratis. Korting wordt automatisch verrekend. M.u.v. Multipacks. Geldig t/m 17-12.

Aubade


Aubade


Aubade lingerie en badmode draag je als je houdt van vrouwelijke ontwerpen met een verleidelijke touch. De lingerie is vaak gemaakt van sierlijke kant en broderie. De ontwerpen worden gemaakt in Frankrijk. De oude technieken en luxe materialen worden tegenwoordig verwerkt in moderne lingerie die je zo op de catwalk verwacht. De modellen worden aangepast aan de wensen van de vrouw van vandaag. Daarom is Aubade een van onze meest verkochte merken!


Aubade Collectie 2023


Van Aubade lingerie krijgen we 2 keer per jaar een hele nieuwe collectie die past bij het seizoen. In de zomer zullen we lichtere materialen en meer fleurige prints zien. In de wintercollectie wordt vaak uitgepakt met intense kleurcombinaties, zwart kant en mooie glinsterende details. De badmode collectie van Aubade wordt voor elke zomer opnieuw ontworpen en uitgebracht. Zo heb je je Aubade collectie het hele jaar precies zoals je 'm zou willen hebben.


De perfecte Aubade bh

Prachtige bh's van A t/m G-cup. Ga jij voor de beugelbh, push-up bh of de 1/2-cup bh. Elke bh biedt op haar manier de juiste ondersteuning. De bh’s van Aubade staan ook bekend om hun sexy en elegante look. Dat een goed zittende bh niet saai hoeft te zijn, bewijst Aubade elk seizoen weer!

De perfecte Aubade slip

Dat een slip niet saai hoeft te zijn is de missie van de Aubade designers. Prachtige slips in verschillende modellen om elke vrouw te voorzien. Welk model is jouw favoriet? Maak jouw Aubade look compleet!


Serie in de spotlight: Rosessence


De Rosessence serie behoort al jaren tot 1 van de bestseller series uit de Aubade collectie. Dit komt door de combinatie van de perfecte pasvorm en de elegante look. De looks van deze serie doen niet onder voor het draagcomfort. Een serie die je door de zachte materialen en fijne fit wilt dragen als je alledaagse lingerie, maar dan met een sexy uitstraling! Deze fijne basisserie is het gehele jaar door verkrijgbaar in de 4 basiskleuren. Elk seizoen vind je deze favoriet ook weer terug in een modekleur!


Aubade Lingerie Rosessence triangel bh met beugel HK12
Aubade Lingerie
Nu € 105,00
Aubade Lingerie Rosessence triangel bh met beugel HK12-02
Aubade Lingerie
Nu € 110,00
Aubade Lingerie Rosessence Triangel bh HK81
Aubade Lingerie
Nu € 120,00
Aubade Lingerie Rosessence voorgevormde bh HK04 deep green
Aubade Lingerie
Nu € 115,00
Aubade Lingerie Rosessence italiaanse slip HK27
Aubade Lingerie
Nu € 60,00
Aubade Lingerie Rosessence string HK26 deep green
Aubade Lingerie
Nu € 50,00
Aubade Lingerie Rosessence shorty HK70 deep green
Aubade Lingerie
Nu € 70,00
Aubade Lingerie Rosessence tailleslip HK24
Aubade Lingerie
Nu € 70,00
Aubade Lingerie Rosessence spacer t-shirt bh HK09-02
Aubade Lingerie
Nu € 100,00
Aubade Lingerie Rosessence Bralette HK10-02
Aubade Lingerie
Nu € 105,00