Sapph wintercollectie 2016

Sapph is een van onze grootste schatten en die willen we graag met jullie delen! Lingerie vol met fashion, verleiding, comfort én topkwaliteit. Elk thema heeft haar eigen verhaal en karakter, wat de lingerie een bijzonder effect geeft. Wij zijn al groot fan! Lees verder en ontdek waarom..

Sapph Lingerie Deep Secret Chillyhilversum

Sapph Lingerie Deep Secret

Sapph lingerie

Sapph is super vrouwelijk, verleidelijk en stijlvol. Met een Sapph bh en slip voel je je sexy met behulp van een sensuele en trendy look. De allermooiste printjes, kleuren en designs staan voor jou klaar zoals jij dat gewend bent van Sapph lingerie. Sapph lingerie werkt met verschillende thema’s, die ieder een eigen verhaal en karakter met zich meedragen. Dit betekent dat alle lingerie tot in de laatste details wordt verzorgd, wat voor een spetterend effect zorgt. De wintercollectie  maakt ons dan ook super enthousiast.. Vind jouw unieke Sapph bh! Benieuwd naar de collectie? Lees snel verder!

 

Sapph Basic

Wij starten dit seizoen met de altijd geliefde Sapph Basics, ze zijn er ieder jaar weer bij en je kunt deze beauties het hele jaar door bestellen. Je kent het wel.. Je zoekt een comfy bh voor dagelijks gebruik, of misschien wil je graag iets voor onder je strakke kleding zonder afdruk? Sapph Basic is jouw ideale match! Comfortabele pasvormen en trendy kleuren vinden samen hun weg naar elkaar, wat ons heerlijke basic lingerie geeft. Ontdek jouw ideale bh nu! Pure verwennerij voor je lichaam..

 

Sapph seductive lace

Sapph is een grote fan van verleidelijk kant, wat zorgt voor iets extra’s in je look. Mocht het nou net mooi uitkomen dat wij daar ook helemaal gek op zijn! Neem bijvoorbeeld Star Gazor.. Een gloednieuw thema, waarin sensualiteit en romantiek gecombineerd worden en uiteindelijk voor een mysterieuze look zorgen. Elegante details zorgen voor een mooie finishing touch. Zoek je net iets meer pit? Dan is Sapph’s mooie parel Deep Secret iets voor jou.. Een verleidelijke en sensuele serie, vol met prachtig kant in de sexy kleuren petrol en zwart. Love it!

Sapph Lingerie Dark Dreams Chillyhilversum

Sapph Lingerie Dark Dreams

Sapph fleurige printjes

Naast speels kant, mogen de aanwezige printjes natuurlijk ook niet missen bij Sapph.. Modern Movement verrast ons met mooie gaasprintjes, glanzende printjes en lekkere felle kleurenprintjes. Kleine details zoals strikjes maken je look compleet. Dark Dreams verwent ons met allemaal felle printjes, waaronder een mooie bloemenprint, een spannend dierenprintje en vrolijke kleurenprintjes. Lief én stout.. Zo kenmerkt Dark Dreams zichzelf.

Over spannend gesproken.. Pure Confessions zorgt voor een super verleidelijke en mysterieuze look. In dit thema vind je dierenprintjes, lookalike leer, gaasprintjes, streepjes én zelfs wat speels kant. Unieke Sapph bh’s en slips zijn het gevolg. Wij beginnen al enthousiast te worden.. jij ook?

We sluiten af met de schoonheid Sparkling Obsession. Stijlvol, elegant én super verleidelijk! Sparkling Obsession combineert glamour, glitter en veel subtiele details die voor een geweldige finishing touch zorgen. Een ‘must have’ voor je lingerie lade! Heb jij al een favoriet op het oog?

 

In de ChillyHilversum Spotlight:

Sapph Lingerie Sierra Body Chillyhilversum

Sapph Lingerie Sierra Body

Wij hebben de verschillende amazing thema’s doorgespit en daaruit een fantastisch item voor jullie geselecteerd.. Tromgeroffel.. De Sierra body met lange mouwen van Sapph’s Sparkling Obsession! Een super verleidelijke body, bedekt met een sexy gaaspatroontje en weelderig kant. Het decolleté is bedekt met een transparant stofje. Dankzij de lange mouwen, kun je deze body gemakkelijk als toevoeging voor je outfit dragen. We say yes to this body!