I.v.m. thuiswerkende collega's vragen wij u om uw vragen zo veel mogelijk aan ons te stellen via de e-mail i.p.v. de telefoon. Bedankt voor uw begrip. | De bezorging van onze pakketten zal gewoon doorgaan via Post NL. Lees hier meer informatie over hun maatregelen.
Keep Warm

Craft Women
Keep Warm

Craft Keep Warm thermische kleding behoudt een uitstekende lichaamstemperatuurbeheer tijdens trainingen in zeer koude temperaturen. Keep Warm is ontworpen voor allerlei soorten trainingen, zowel beschikbaar voor inspannende als voor minder inspannende activiteiten. Het houdt je lichaam warm waar het het hardst nodig is. 

De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen.

Craft Dames thermokleding

Keep warm tijdens je wintersport met Craft thermokleding! Deze serie met thermokleding van Craft houdt jouw lichaam warm en droog. De perfecte basis thermokleding bij een temperatuur tussen de -30 en 0 graden.  Craft thermokleding is gemaakt met het beste uit twee werelden, een samenstelling van synthetische stoffen en wol. Hiermee dragen ze er zorg voor dat de circulatie van het vochtbeheer optimaal blijft zonder dat je het koud krijgt.