Shop je favorieten van Sloggi nu met 3+1 gratis! Geselecteerde items zijn te herkenen aan het actie logo. Geldig t/m 16-06.

Shiwi Kids

De Shiwi Kids collectie is voor meisjes en jongens die houden van trendy zomer badmode. Je kinderen zien er super zonnig en zomers uit in Shiwi. Eindeloos spelen langs het strand en in het zwembad.. De badmode zit super comfy en heeft een perfecte pasvorm. Je kunt eindeloos zwemmen, spelen en genieten in je favoriete Shiwi Kids setje. Voor de meisjes zijn er vrolijke bikini’s, badpakken en accessoires en voor de jongens stoere zwembroeken en shirts. Zo zit er voor iedereen iets moois tussen. Met Shiwi badmode beleven je kids een zomer om nooit te vergeten!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Shiwi Kids Badmode

De Shiwi Kids badmode collectie straalt een en al zomerse vreugde uit. Veel verschillende printjes en fleurige kleuren sieren de badmode van alle kanten. Zo ziet ieder Shiwi item er even zonnig en vrolijk uit. Zonnige bikini’s, badpakken en accessoires voor de meisjes en vrolijke zwembroeken en shirts voor de jongens. Ieder item zit super comfortabel en is van hoge kwaliteit. Zo kun je zwemmen, spelen en eindeloos rondhuppelen in je favoriete badmode. Of je nu voor een strand of zwembad vakantie gaat, met Shiwi Kids zijn jouw kinderen voorbereid op een onvergetelijke zomer. De jonge en frisse look zorgt voor het echte zomergevoel. Met Shiwi genieten jij en je kids van een geweldige zomer!

 

 

Shiwi Badmode Zomercollectie

De Shiwi badmode collectie verschijnt dit seizoen voor het eerst op de Chilly Hilversum webshop. Dat maakt ons allemaal heel enthousiast! Het zomerse merk dat zichzelf ook wel ‘’The sunshine brand’’ noemt, ligt dit seizoen klaar met een grote dosis zonnige vreugde. De badmode past perfect binnen het Shiwi motto. De verschillende items bestaan namelijk uit vrolijke kleurtjes en speelse printjes, wat zorgt voor een hoop diversiteit binnen de collectie. Dames, heren, meisjes en jongens.. Er zit voor iedereen iets moois tussen! Heb jij ook al een favoriet op het oog? Bekijk de hele Shiwi badmode collectie en ontdek wat er allemaal voor jou tussen zit. Check ook het ladies aanbod. Ga voor een zonnige zomer met Shiwi!