Het is Cyber Monday! Je krijgt vandaag 20% kassakorting op elk 2e item! Dat is dus ook op het 4e, 6e, 8e enz. Gebruik hiervoor de code: 246CYBERMONDAY22. M.u.v. de Sloggi actie.

Short

Heren ondergoed is de basis voor iedere outfit en kan daardoor bepalend zijn hoe man zich kleed. Het is dus van belang dat ook de heren aandacht besteden aan het ondergoed dat ze dragen. Heren shorts zijn strakke shorts die een groot deel van de mannen dragen. De shorts zijn niet te zien onder kleding en hebben een hoog draagcomfort.

Producten 1-30 van 81

Van laag naar hoog sorteren
  1. Sloggi Heren - Match C2P Heren Short
    Nu € 12,50 Normale prijs € 24,99
Pagina
per pagina

Heren shorts

Sommige mannen houden van losse boxershorts terwijl andere mannen juist strakke shorts fijn vinden. Deze shorts zijn niet goed te zien onder bijvoorbeeld een pak of sportkleding. Ook is het zo dat door strakke shorts alles goed op zijn plek blijft zitten, iets wat sommige mannen belangrijk en prettig vinden. Naast dat ChillyHilversum losse boxershorts aanbied hebben wij uiteraard ook een grote collectie strakke heren shorts en heren slips zodat er voor iedere man wat te vinden is in onze collectie. Niet alleen is er genoeg keuze in onze collectie wat betreft de verschillende soorten heren ondergoed die we hebben maar ook qua printjes en kleuren is er genoeg te kiezen. Uiteraard bevat onze collectie heren ondergoed in de klassieke kleuren als zwart, wit en donkerblauw. Maar wil je wel eens wat anders? Dat kunnen we ons goed voorstellen vandaar dat onze collectie ook heren ondergoed ook toffe kleuren als fel rood en aqua blauw bevat. Het kan ook dat je juist iets anders wilt dan een effen kleur, neem dan eens een kijkje bij onze heren shorts die leuke stippen, grappige strepen of andere hippe printjes hebben bijvoorbeeld van het merk Aubade Men. In de collectie heren shorts van Aubade Men zijn super veel leuke strakke heren shorts te vinden die de meest hippe prints hebben. Maar ook Mey en Hanro bieden leuke shorts aan die van hoogwaardige kwaliteit zijn gemaakt en genoeg steun bieden. Heren shorts zitten prettig en zijn niet te zien onder kleding. Mocht u advies willen neemt u dan alstublieft contact om met de klantenservice of kom langs in de winkel. Ons personeel helpt u graag!