Shop je favorieten van Sloggi nu met 3+1 gratis! Geselecteerde items zijn te herkenen aan het actie logo. Geldig t/m 16-06.

Zwembroek

Als je op vakantie bent en lekker aan het zwembad of de zee ligt dan wil je je natuurlijk niet zorgen maken over je zwembroek. Daarom bieden wij een collectie heren zwembroeken van super hoogwaardige kwaliteit!

8 producten

Zwemshort
Mey Heren
Nu € 69,99
Mey Swimwear Saint Louis zwembroek 46233
Mey Heren
Nu € 34,95
Mey Swimwear Saint Louis zwembroek 46234
Mey Heren
Nu € 39,95
Mey Swimwear English Harbour zwembroek 44933
Mey Heren
Nu € 29,95
Mey Swimwear English Harbour zwembroek 44934
Mey Heren
Nu € 34,95
Mey Heren Swimshorts Zwembroek 45535
Mey Heren
Nu € 59,95
Mey Heren Swimshorts Zwembroek 45635
Mey Heren
Nu € 69,95
Olaf Benz Big Five Beachwear zwembroek 105825 red
Olaf Benz
Nu € 32,95

8 producten

per pagina

Heren zwembroek

Doordat onze heren zwembroeken van zulke hoogwaardige kwaliteit zijn zullen deze een hoog draagcomfort hebben, gemaakt zijn van de beste stoffen en daarnaast ook nog mooi zijn! Wat wil je als man nog meer?! Hierdoor kun je je druk maken om de echte belangrijke dingen op vakantie zoals; ‘waar gaan we eten?’ of ‘waar hebben ze de lekkerste cocktails?’. Uiteraard hebben wij verschillende soorten heren zwembroeken. Als eerste hebben we natuurlijk de ‘gewone’ zwembroek, een los vallende short die door heel veel mannen gedragen word. Vaak hebben deze zwembroeken een elastieken band met een touwtje erin zodat je hem aan kans passen naar jou buikomvang. Ook hebben we de strakke zwem slip. Deze strakke zwem slip heeft hoge uitgesneden randen waardoor je lijf helemaal gestroomlijnd word. Dit is natuurlijk erg fijn als je aan bijvoorbeeld watersport doet of wilt dat je lijf heel goed uitkomt. Ook hebben we een variant op deze strakke zwem slip, een strakke zwembroek maar met pijpjes. De verschillende soorten heren zwembroeken zijn uiteraard te krijgen in verschillende kleuren. Ga eens voor een opvallende knal oranje zwembroek of als je juist iets rustiger wilt een mooie donkerblauwe zwem slip met witte streepjes. Schroomt u niet om contact op te nemen met onze klantenservice of langs te komen in de winkel, wij helpen u graag! Mocht u nou per ongeluk op de heren zwembroek pagina beland zijn maar toch meer opzoek zijn naar heren pyjama’s of heren T-shirts ? Klik dan op de links!