Bandeau

Heb jij een laag uitgesneden jurkje of een strapless top, waarbij je liever geen bandjes zichtbaar hebt? Dan is de bandeau bh de perfecte oplossing! De meeste hebben afneembare bandjes. Op deze manier bepaal jij zelf of je de bh met of zonder bandjes draagt.

9 producten

Bandeau bh
Lise Charmel Lingerie
Nu € 121,50
Lise Charmel Lingerie Les Nuits Chics Bandeau bh ACH5935
Lise Charmel Lingerie
€ 116,50
Nu € 81,55
Lise Charmel LIngerie Desir de Roses Bandeau bh ACH5926
Lise Charmel Lingerie
€ 105,50
Nu € 52,75
Voorgevormde strapless bandeau bh
Aubade Lingerie
Nu € 135,00
Chantelle Soft Stretch voorgevormde bandeau top C16A30
Chantelle Lingerie
Nu € 42,00
Anita Care/Rosa Faia Fleur Bandeau Top 0600
Rosa Faia Lingerie
Nu € 34,95
Rosa Faia Lingerie Emily bandeautop 0603
Rosa Faia Lingerie
Nu € 29,95
Lise Charmel mode pure bandeau beha ACA5619 nacre
Lise Charmel Lingerie
Nu € 93,00
Lise Charmel Dressing Floral bandeau bh ACC5688
Lise Charmel Lingerie
Nu € 131,50

9 producten

per pagina

Wanneer een bandeau bh?

Liever geen zichtbare bandjes? Dan is de bandeau bh ideaal! Deze wordt het meest in de zomermaanden gedragen. Want dan is het tijd voor een jurkje met spaghetti bandjes of een strapless topje. Maar ook onder een laag uitgesneden top is de bandeau bh de perfecte oplossing.

Welke pasvorm heeft de bandeau bh?

De pasvorm van de bandeau bh kan je het meest vergelijken met de balconette bh. Deze is namelijk ook wat lager uitgesneden aan de bovenzijde. Het fijne aan de  pasvorm is dat grotendeel van de vrouwen deze pasvorm kunnen dragen. De bandeau bh heeft een brede band. Dit is nodig, zodat de deze je genoeg steun kan geven. Deze steun kijg je normaal ook voor een deel vanuit de bandjes van een bh. Vaak heeft de bandeau bh afneembare bandjes, zodat jij zelf kan bepalen of je de bandjes draagt of niet.

Tot welke maat kan je deze dragen?

De bandeau bh geeft door de bredere band voldoende steun. De meeste steun bij een bh komt dan ook bij de band vandaan. De misvatting is vaak dat je met een grotere cupmaat geen bandeau bh kan dragen. Wat van groot belang is, is dat je de juiste omvangsmaat aanschaft. Is de omvang van de bh te los, dan zal de strapless bh of de bandeau bh je te weinig steun bieden. Is de omvang van de bh te strak, dan gaat dit ten koste van het draagcomfort van de bandeau bh. Heb jij twijfels of jouw bandeau bh goed zit of de juiste draagmaat is? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze collega’s kunnen je hierbij adviseren en bij twijfel kan je altijd in onze winkel langskomen. Bij ChillyHilversum hebben wij een ruim assortiment bandeau bh’s die je shopt tot omvangsmaat 95 en cupmaat F. Dat allemaal van merken die bekend staan om hun goede kwaliteit en het bieden van voldoende steun. Merken als Aubade, Chantelle, Empreinte, Lise Charmel, MarieJo, PrimaDonna en Mey. Ontdek snel onze gehele collectie!