Anita Care Badmode

Anita Care Prothese badmode, de gehele collectie online. Comfortabele prothese badpakken, tankini's en bikini's met de prettige Anita Care pasvorm die je al van de lingerie gewend bent. Daarnaast is dit merk ook nog eens super modieus.

Magic Wave

Magic Wave

Verkrijgbaar in de kleuren gentiaan en original.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Batik Safari

Batik Safari

Verkrijgbaar in de kleur fusion blue.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Summer Dot

Summer Dot

Verkrijgbaar in de kleur zwart/wit.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Mix & Match

Mix & Match

Verkrijgbaar in de kleur zwart.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Anita Care prothese badpak en bikini

Anita care badmode combineert de laatste trends met heel veel comfort en hoge kwaliteit, wat zorgt voor een geweldige badmode look. Start dit beach seizoen met Anita Care Badmode! Prothese badpakken van Anita Care zijn altijd extra comfortabel en hebben een perfecte pasvorm die extra steun biedt. De pasvorm is gebaseerd op die van de Anita Care lingerie die al jaren zeer geliefd is. Een aantal badpakken is voorzien van een licht corrigerende stof die zorgt voor een gestroomlijnd silhouet. De hals is iets hoger dan bij de Anita Comfort badpakken, om te zorgen dat de prothese onzichtbaar gedragen kan worden. De prothesehoesjes en cupafsluiters zijn dan ook onzichtbaar ingewerkt in de badpakken. Dit geldt ook voor de tankini's en bikini's van Anita Care badmode.

Bikini's van Anita Care zijn zeer gewild door de jonge look die ze uitstralen. Een paar nieuwe trends die wij hebben gezien zijn de high neck bikini top en de bralette bikini top. Deze topjes zijn altijd hoger dan andere bikini topjes, zoals de triangel top of de bandeau top. Laat Anita nou één van de eersten zijn die topjes maakten met een hoog decolleté. De hogere look past dus perfect in het modebeeld van deze zomer!

 

 

Anita Care prothese tankini

Anita Care tankini's hebben dezelfde voordelen als tankini's van andere merken; je kunt je er vrij in bewegen, je bent fijn bedekt zoals bij een badpak, maar hebt de mogelijkheid om de top om te slaan om zo je buik te laten bruinen, net als bij een bikini. Deze tankini's zijn daarbij ook nog geschikt om te dragen met een prothese. Anita is al jaren gespecialiseerd in het maken van lingerie en badmode geschikt voor een prothese. Nu de tankini steeds populairder wordt in Nederland, is ook de Anita collectie voorzien van prachtige prothese tankini's in mooie kleuren en prints die passen bij de laatste trends.