Conturelle Lingerie

Het merk Contuelle heeft de perfecte balans gevonden tussen comfortabel en mooi. De lingerie is namelijk perfect voor dagelijks gebruik en heeft alles wat fijn ondergoed nodig heeft. Met de afwisseling van stoffen en ontwerpen in de verschillende series, is er aan zoveel mogelijk vrouwen gedacht.

Conturelle Lingerie
Santorini

 Licht als een zomerbries- zo wordt Conturelles Santorini omschreven. Elastisch kant in een abstract design met discreet contrasterende biezen. Fashion it is.

Verkrijgbaar in de kleuren licht roze en astral blauw.
De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Conturelle Lingerie
Capri

 

Verkrijgbaar in de kleur oud roze.
De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Conturelle Lingerie
Tiffany

Verkrijgbaar in de kleuren zwartwitblush en florentine blue.

De levertijd bedraagt  2 tot 5 werkdagen.

Conturelle Lingerie
Provence

Verkrijgbaar in de kleuren wit, vanille, porcelain rosetango red en zwart.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen

Conturelle Lingerie
Fame

Verkrijgbaar in de kleuren smokey bluezijde en truffel.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Conturelle Lingerie
Solid

Verkrijgbaar in de kleur porcelain rose, light taupe, blue night en zwart.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Conturelle Lingerie
Soft Touch

De omvangrijke serie vervult de wensen van veeleisende vrouwen naar modern Shapewear met een perfecte pasvorm in combinatie met tijdloze elegantie. Het luchtdoorlatende Power- materiaal in een dierenprint zorgt voor een discrete figuurcorrectie en garandeert een optimaal transport van vocht. Een bijzonder topstuk is het jurkje. 


Verkrijgbaar in de kleuren zand en zwart.

Levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen

Conturelle lingerie

Conturelle bh's

Of je nu opzoek bent naar een gladde naadloze bh of een bh met kant in een romantische sfeer, met Conturelle is dit niet langer een probleem. Met een bereik tot een H-cup, is er ook zeker aan comfort voor de vrouw met een grotere cup-maat gedacht. Door de extra stevige materialen, heeft Conturelle de perfecte oplossing voor de perfecte bh voor elke dag!

 

 

De Conturelle collectie

Comfortabel en basic, maar ook klassiek en elegant. Conturelle is een 'must have' merk voor iedere vrouw. Voel je elke dag weer zelfverzekerd, prachtig en comfy in je favoriete lingerie. De doorlopende basiscollectie van Conturelle is het hele jaar door online verkrijgbaar via onze webshop. Voor advies kun je contact opnemen met de online klantenservice, of kom gerust eens gezellig passen in de winkel. Kom je er toch liever zelf uit? Bekijk dan de hele Conturelle collectie en ontdek welke bh en slip er voor jou bij zitten. Start je dag goed met Conturelle!