Femilet

Dit jaar nieuw bij ChillyHilversum, lingerie van Femilet! Neem snel een kijkje bij dit mooie Deense merk met lingerie en word enthousiast. De lingerie van Femilet is ontworpen voor de moderne en onafhankelijke vrouw. Lingerie met een hoog comfort gehalte en functionaliteit, zonder vrouwelijkheid te verliezen.

Floral Touch

Floral Touch

Verkrijgbaar in de kleur zwart.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Marilyn

Marilyn

Verkrijgbaar in de kleur wit.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Norah

Norah

Verkrijgbaar in de kleuren talc en black.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Kristen

Kristen

Verschillende soorten kant vormen een geheel. Bij de zwarte kleur valt dit goed op door de tegen hangende witte kleur. Mooi detail is het bronskleurige, ronde accessoire die terug komt op de slips en bh.

Verkrijgbaar in de kleuren zwart en milk.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Emma

Emma

Eenvoud in kleurgebruik en perfectie door het gebruik van grafisch kant. Dat is typisch Emma van Femilet. Werkelijk magnifiek gecombineerd.  

Verkrijgbaar in de kleuren zwart en milk.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

  1. Femilet - Emma Slip
    € 25,00

Nieuw Femilet lingerie 2023

Het lingerie merk Femilet is nieuw bij ChillyHilversum! De lingerie van Femilet is ontworpen voor de moderne en onafhankelijke vrouw. Femilet is van oorsprong een Deens lingerie merk dat al vanaf 1923 bestaat. Door de jaren heen heeft het merk Femilet zich geconcentreerd op het design van lingerie, underwear, badmode en nachtmode. Wat ze bij Femilet willen bereiken is het creëren van lingerie dat er voor zorgt dat je vanuit de basis, of te wel lingerie, je goed voelt. Als je lingerie prettig, comfortabele en als een tweede huid zit… voel je je vanzelf prettiger. Om deze reden staat functionaliteit en pasvorm bij het merk Femilet hoog op het lijstje als het gaat om het ontwerpen van lingerie, nachtmode en badmode. De ontwerpers van het team Femilet zijn van mening dat de perfecte pasvorm hand in hand gaat met een mooi en goed design, en dat functionaliteit perfect gecombineerd kan worden met kant en vrouwelijke details. Ofwel: Lingerie laat je vrouwelijk voelen, zonder dat comfort verloren gaat en is geschikt voor alle gelegenheden. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje bij de mooie lingerie series en stel jouw perfect match van bh en string, slip of short samen en bestel snel.