Oroblu Legwear

Het merk  Oroblu is ontworpen voor de modieuze en elegante vrouw van nu. De collectie bestaat uit beenmode in alle soorten. Panty’s, stockings of sokjes; Je kunt voor alles terecht bij Oroblu. Het materiaal en bijvoorbeeld de hoeveelheid Lycra wordt aangepast aan het gewenste effect van de panty. 

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Oroblu - Magie 20
  Nu € 7,17 Normale prijs € 11,95
 2. Oroblu - Bas Chic Up 15
  Nu € 8,37 Normale prijs € 13,95
 3. Oroblu - History Tights Panty
  Nu € 11,97 Normale prijs € 19,95
 4. Oroblu - Pearl 15 tights
  Nu € 8,97 Normale prijs € 14,95
 5. Oroblu - Riga Lux tights
  Nu € 8,97 Normale prijs € 14,95
 6. Oroblu - Magie 40
  Nu € 8,37 Normale prijs € 13,95
 7. Oroblu - Suntime
  € 12,95
 8. Oroblu - Magie 20
  € 11,95

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Oroblu legwear panty

Oroblu legwear

Of je nu matte of glanzende beenmode wenst, de beenmode van Oroblu maakt je outfit af! Door de oneindige innovaties en technische verbeteringen, kan Oroblu ons verzekeren dat de beenmode precies is wat we nodig hebben en dat het onze benen mooier maakt. De comfortabele en elegante Oroblu legwear collectie bestaat uit panty's, (stay up) kousen, sokjes, broeken en meer. Je kunt echt voor alles terecht bij Oroblu! De verschillende items zijn speciaal ontworpen voor de moderne en modieuze, maar ook elegante vrouw van nu. Ieder seizoen verschijnt er weer iets nieuws, wat ervoor zorgt dat de collectie goed up to date blijft en zich aanpast aan de huidige modetrends en de weersituatie. Zo heb je voor de zomer dunnere stofjes en voor de winter dikkere stofjes. Kortom, er zit altijd iets moois en comfortabels tussen voor iedere vrouw. Heb jij al een favoriet op het oog? Check de Oroblu legwear collectie en probeer een van de vele panty's of overige Oroblue beenmode uit. Wij weten het haast zeker, je wilt nooit meer anders!

 

 

Oroblu legwear collectie

Het hele jaar door is de beenmode van Oroblu in onze webshop te verkrijgen. Natuurlijk zijn er panty’s en kousen in verschillende diktes, zodat de perfecte beenmode voor elk seizoen verkrijgbaar is. Bekijk de hele Oroblu legwear collectie en ontdek waar jij het liefste in rond loopt tijdens de warme zomerdagen, maar ook tijdens de koudere winterdagen. Met Oroblu ben jij voorbereid op ieder moment!